Handfysiotherapeut, Houding en Beweging Tolbrug

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een handfysiotherapeut voor de unit Houding en Beweging. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Organisatie
Tolbrug is hét revalidatie-expertisecentrum voor Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard. Het is onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en gevestigd op 3 locaties in Den Bosch en Uden. Tolbrug biedt naast revalidatiegeneeskunde ook paramedische zorg en eerstelijns fysiotherapie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De organisatie van Tolbrug is ingericht in de units; Houding & Beweging, Neurologische aandoeningen en Kinder- en jongerenrevalidatie. Deze vacature is bestemd voor de unit Houding & Beweging.
Een van de zes units van Tolbrug is de unit Houding en Beweging zowel op de locatie Den Bosch, als de locatie Udens Duyn.

Houding en Beweging
De unit Houding en Beweging behandelt mensen met aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat. De diagnosegroepen betreffen o.a. handrevalidatie, beenamputaties, orthopedische hulpvragen, dwarslaesies en chronische pijn. Dit gebeurt zowel in klinische als poliklinische setting. We richten ons op het bieden van voortreffelijke zorg. Zorg die veilig en gastvrij is en waarin een open dialoog mogelijk is tussen zorgverlener en revalidant. Zorg die gegeven wordt in een stimulerende omgeving, waarin wij continu streven naar verbetering en kennisoverdracht.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van klinische en poliklinische revalidanten op de locatie Den Bosch. De handrevalidatie vindt plaats binnen de medische specialistische revalidatie waarbij de doelgroep handletsel onder complexe zorg valt. In de meeste gevallen zijn er orthopedische klachten waarbij er psychosociale factoren zijn die de klachten in stand houden. Het is hierdoor noodzakelijk om de behandeling interdisciplinair te benaderen. Er wordt per patiënt bekeken of het accent meer op de orthopedie ligt of meer op de gedragsmatige kant. Door dit goed af te stemmen kunnen we zo goed mogelijk aansluiten op de hulpvraag van de revalidant. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de discipline fysiotherapie en aan de interdisciplinaire samenwerking. Je neemt deel aan teamgebonden overlegvormen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een afgestudeerde fysiotherapeut. Je hebt, bij voorkeur, meerdere jaren ervaring in het werken in een revalidatiesetting. Daarnaast heb je een opleiding tot handtherapeut gedaan, bij voorkeur Praktijk Opleiding Hand Therapie (POHT). Nederlands Certificaat Handtherapeut  (CHT-NL) heeft de voorkeur, net als ervaring met amputatie, orthopedische hulpvragen en chronisch pijn.
Als persoon ben je stressbestendig, flexibel in het organiseren van je werk en kan je binnen de dynamiek van de dag de juiste prioriteiten stellen. Als klantgerichte professional zet je het belang van de revalidant voorop. Je werkt zelfstandig en bent daarnaast in staat om samen te werken in een multidisciplinair behandel team. Je bent kritisch en hebt een uitstekend oordeelsvermogen. Daarbij neem jij je verantwoordelijkheid en ben je communicatief sterk in het duidelijk en met overtuigingskracht overbrengen van je advies. Je bent bevlogen in het verkennen van nieuwe mogelijkheden en/of het bijhouden van vakinhoudelijke wetenschappelijke ontwikkelingen.

Wat bieden wij jou?  
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren. Tolbrug is een plezierige en dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats in functiegroep 55 (minimaal € 2.882,- en maximaal € 4.227,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).

Interesse in deze vacature?
Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Boukje Oerlemans, unit coördinator. Boukje is bereikbaar op telefoonnummer: 0612560225
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling werving & selectie op telefoonnummer 073-553 8675 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-83190674.
Je cv en ‘motivatiebrief’ kun je tot en met 13 mei  versturen via het online sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats in week 20.

Disclaimer:

  • Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)  is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.
 
Titel: Handfysiotherapeut, Houding en Beweging Tolbrug
Nummer: 1965
Deadline:
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling:
Tolbrug Houding en Beweging
Categorie: (Para)medisch
Opleidingsniveau: Hbo / Bachelor
Dienstverband: Bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband
Uren per week: 24 tot 32 uur
Preview

Heb je vragen m.b.t een vacature?

Stuur ons een whatsapp

Of bel:
073-553 8675

Let op: inhoudelijke vragen kun je rechtstreeks aan de vacaturehouder stellen. De contactgegevens staan vermeld in de vacaturetekst.