ANIOS Cardiologie

De vakgroep cardiologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft per 1 oktober 2022 en 1 november 2022 a.s. plaats voor een ANIOS (m/v)

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) te 's-Hertogenbosch is een Topklinisch Ziekenhuis met ruim 240 medisch specialisten, verdeeld over 29 specialismen en 760 bedden. Het verzorgt de medisch-specialistische zorg in de regio Noordoost-Brabant, ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Het JBZ is een opleidingsziekenhuis voor artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners. De Bossche Specialisten Coöperatie (BSC) is het samenwerkingsverband van alle specialisten in het JBZ. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis streeft naar de beste zorg voor de patiënt en stelt daarbij vier kernwaarden centraal: veilig, gastvrij, open en vernieuwend. Hierbij is de samenwerking met huisartsen en andere zorgpartners in de regio van groot belang.

Ons ziekenhuis beschikt over een goed geoutilleerde Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) Cardiologie met een modern ingericht PCI-centrum.

Ons profiel
De vakgroep bestaat uit 15 cardiologen en richt zich op:
- Interventiecardiologie 
- Acute cardiologie met een goed geoutilleerde EHH en CCU
- Pacemakerimplantaties
- Poliklinische en klinische zorg

Met betrekking tot cardiothoracale chirurgie hebben wij een uitstekende samenwerkingsrelatie met zowel UMC Utrecht als  Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Op het vlak van ICD controle en coronaire interventies zijn er samenwerkingsafspraken met Bernhoven Ziekenhuis Uden.

Onze vakgroep heeft een (gedeeltelijke) opleidingserkenning voor cardiologie (‘B-opleiding’) in affiliatie met UMC Utrecht en biedt stages voor AIOS interne geneeskunde en SEH-artsen in opleiding. Er wordt veel aandacht geschonken aan het onderhouden van een plezierige leer- en werkomgeving door onder andere dagelijkse gestructureerde onderwijsmomenten. In totaal zijn ongeveer 12 arts-assistenten (wel/niet in opleiding) aan onze vakgroep verbonden. Tevens zijn 5 verpleegkundig specialisten aan de vakgroep verbonden.

De functie
Je bent, onder supervisie, verantwoordelijk voor alle aspecten van de zorg voor de klinische patiënten en de patiënten die zich voor de cardiologie op de Eerste Hart Hulp/Spoedeisende Hulp presenteren. Je participeert tevens in het dienstensysteem waarin voorwacht wordt gedaan voor de cardiologie, inclusief deelname aan het reanimatieteam.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van het artsendiploma met BIG-registratie, of verkrijgt dat op korte termijn. Je hebt interesse voor het vakgebied cardiologie. Uiteraard beschik je over goede sociale vaardigheden.

Wij bieden
Een boeiende en leerzame functie in een zich voortdurend ontwikkelend ziekenhuis. Na de selectieprocedure door de vakgroep, kom je in loondienst van De Bossche Specialisten Coöperatie u.a. Aanstelling geschiedt voor maximaal twee jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Parttime werken is bespreekbaar. Salariëring is conform CAO Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer dr. W.R.P. Agema of  mevrouw dr. M.A. Sluman, cardiologen, telefoonnummer (073) 553 6040 of via e-mail: w.agema@jbz.nl of m.sluman@jbz.nl Je kunt je CV en motivatiebrief versturen via het online sollicitatieformulier. 

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: ANIOS Cardiologie
Nummer: 2471
Deadline:
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling:
RVE Cardiologie
Categorie: (Para)medisch
Opleidingsniveau: Wo / MSc
Dienstverband: Bepaalde tijd