Deskundige infectiepreventie locatie Bernhoven

Ben jij gediplomeerd deskundige infectiepreventie? Lijkt het je leuk om in een klein team te werken in een vooruitstrevend ziekenhuis waar samenwerking voorop staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als deskundige infectiepreventie ben je onderdeel van de regionale dienst Hygiëne- en Infectiepreventie voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Bernhoven.
Ons team bestaat uit 9 enthousiaste gediplomeerde deskundigen infectiepreventie, 3 van hen zijn tevens Deskundige Steriele Medische Hulpmiddelen en/of Deskundige Scopen Reiniging en Desinfectie. Ook zijn er op dit moment 3 medewerkers gestart met de opleiding deskundige infectiepreventie of werkzaam in een voorwerktraject. Momenteel zijn 3 gediplomeerde deskundigen infectiepreventie van ons team werkzaam in Bernhoven.

Wat vragen wij?
Een enthousiaste collega in het bezit van een hbo diploma aangevuld met een afgeronde opleiding tot deskundige infectiepreventie. Je bent geregistreerd als deskundige infectiepreventie bij de VHIG dan wel in een afrondende fase van de opleiding tot deskundige infectiepreventie. Je ziet het als een uitdaging om je ziekenhuis-breed in te zetten voor het voorkomen en bestrijden van infecties.

Je kunt op een prettige en overtuigende manier communiceren met uiteenlopende doelgroepen. Ook beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen evenals een zelfstandige, gestructureerde en methodische manier van werken. Daarnaast bent flexibel ingesteld en je kunt snel schakelen en reageren in acute situaties. Tevens denk je procesmatig en afdeling overstijgend met het patiënten belang voor ogen. Je bent een teamplayer, je wilt jezelf blijven ontwikkelen en bent bereid om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Wat bieden wij?
Wij bieden de kans om te werken voor zowel een perifeer als een top klinisch ziekenhuis binnen een enthousiast team. Je hebt de kans om te leren van onze ervaren deskundigen, om de deskundigen in opleiding bedreven te maken in het vak én om deel uit te maken van ons nieuwe team in Bernhoven. Je standplaats is in principe Bernhoven al zal je soms ook binnen de muren van het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkzaam zijn.
Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform CAO Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. dr. P. Wever, arts-microbioloog: 073-5532878 of mevr. I. Op den Buijs, unithoofd: 073-5533262. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Werving & Selectie op telefoonnummer 073-5538675 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-83190674. Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 1 oktober versturen via het online sollicitatieformulier.
Een keer meelopen op de afdeling is mogelijk.
 
  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
  • Bij interne kandidaten blijft de reeds lopende arbeidsovereenkomst van kracht.
  • Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure
  • Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Bernhoven
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.
 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Deskundige infectiepreventie locatie Bernhoven
Nummer: 2112
Deadline:
Locatie: Uden
Afdeling:
Ziekenhuishygiëne
Categorie: (Para)medisch
Opleidingsniveau: Hbo / Bachelor
Dienstverband: In overleg
Uren per week: 24 tot 36 uur