Deskundige infectiepreventie locatie JBZ

Als deskundige infectiepreventie ben je onderdeel van de regionale dienst Hygiëne- en Infectiepreventie voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Ziekenhuis Bernhoven. Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een deskundige infectiepreventie. Ons team bestaat uit 9 enthousiaste gediplomeerde deskundigen infectiepreventie, 3 van hen zijn tevens Deskundige Steriele Medische Hulpmiddelen en/of Deskundige Scopen Reiniging en Desinfectie. Ook zijn er op dit moment 3 medewerkers gestart met de opleiding deskundige infectiepreventie of werkzaam in een voorwerktraject. Momenteel zijn 6 gediplomeerde deskundigen infectiepreventie van ons team werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Wat vragen wij?
Een enthousiaste collega in het bezit van een hbo diploma aangevuld met een afgeronde opleiding tot deskundige infectiepreventie. Je bent geregistreerd als deskundige infectiepreventie bij de VHIG dan wel in een afrondende fase van de opleiding tot deskundige infectiepreventie. Je ziet het als een uitdaging om je ziekenhuis-breed in te zetten voor het voorkomen en bestrijden van infecties.

Je kunt op een prettige en overtuigende manier communiceren met uiteenlopende doelgroepen.  Verder  beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen evenals een zelfstandige, gestructureerde en methodische manier van werken. Ook ben je flexibel ingesteld en je kunt snel schakelen en reageren in acute situaties. Tevens denk je procesmatig en afdelingsoverstijgend met het patiëntenbelang voor ogen. Je bent een teamplayer, je wilt jezelf blijven ontwikkelen en bent bereid om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Wat bieden wij?
Wij bieden de kans om te werken voor zowel een perifeer als een top klinisch ziekenhuis binnen een enthousiast team. Je hebt de kans om te leren van onze ervaren deskundigen, om de deskundigen in opleiding bedreven te maken in het vak én om samen te werken met ons nieuwe team in Bernhoven.
Je standplaats is in principe het Jeroen Bosch Ziekenhuis al kan het zijn dat je ook werkzaamheden zal verrichten binnen ziekenhuis Bernhoven. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevr. dr. Lutgens, arts-microbioloog: 073-553 2829 of mevr. I. Op den Buijs Unithoofd: 073-553 3262. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Werving & Selectie op telefoonnummer 073-5538675 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-83190674.

Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 1 oktober versturen via het online sollicitatieformulier.
Een keer meelopen op de afdeling is mogelijk.
  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
  • Bij interne kandidaten blijft de reeds lopende arbeidsovereenkomst van kracht.
  • Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure
  • Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Deskundige infectiepreventie locatie JBZ
Nummer: 2111
Deadline:
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling:
Ziekenhuishygiëne
Categorie: (Para)medisch
Opleidingsniveau: Hbo / Bachelor
Dienstverband: In overleg
Uren per week: 24 tot 36 uur