Dialyseverpleegkundige i.o.

Aanvullend op het team zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega met oog voor chronische zorg en met een stevige en frisse persoonlijkheid. Ben jij leergierig, houd jij van kwaliteitszorg en ligt je hart bij dialyse? We nodigen je graag uit om een dagje bij ons mee te lopen!

Bedrijfsprofiel
Het dialysecentrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis beschikt momenteel over 42 dialysestations en biedt verschillende nierfunctievervangende therapieën aan ongeveer 120 hemodialysepatiënten en 28 peritoneaal dialysepatiënten. Het dialysecentrum kenmerkt zich door een ondernemingsgeest, de hoge mate van kwaliteit van zorg voor de patiënt en ervaren professionals die hart hebben voor het specialisme. Er is een open cultuur met een enthousiast team dat bestaat uit een goede mix van loyale, professionele en enthousiaste medewerkers. Het dialysecentrum is een zogenaamd actief centrum, waar we de patiënt zoveel mogelijk proberen te betrekken bij de eigen behandeling.

Wat ga je doen?
Als dialyseverpleegkundige in opleiding ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse dialysebehandelingen binnen het dialysecentrum maar ook op andere afdelingen zoals de Intensive Care en CCU. Je geeft patiënten voorlichting en je begeleidt hen tijdens de dialysebehandeling. Je bent de schakel tussen patiënt, familie, arts en andere disciplines. Het tonen van initiatief, meedenken en het leveren van een positieve bijdrage aan de ontwikkelingen binnen de afdeling worden zeer gewaardeerd. Tevens ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde zorg.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een gediplomeerd verpleegkundige en in het bezit van relevante werkervaring in het ziekenhuis. Je hebt aantoonbare interesse in en affiniteit met het verpleegkarakter op de dialyseafdeling. Daarnaast heb je affiniteit met ontwikkelingen binnen de afdeling en de organisatie. Je kunt goed samenwerken met collega’s en andere disciplines. Je bent initiatiefrijk, collegiaal en je staat stevig in je schoenen. Je bent een stabiele factor in het team, durft feedback te geven en te ontvangen en bent stressbestendig. We zoeken iemand die initiatief en verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces neemt, enthousiast is en goed prioriteiten kan stellen. Je bent je bewust van je lerende houding en anticipeert op de studiebelasting.

Je bent bereid tot het werken van onregelmatigheidsdiensten en tot het uitvoeren van bereikbaarheidsdiensten. Je ziet het als een uitdaging om elke dag de beste zorg voor de patiënt te leveren met je collega’s en daarnaast draag je bij aan een goede sfeer op de afdeling.

Wat bieden wij jou?
Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van de opleiding, in een plezierige, flexibele en dynamische werkomgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Een team waarbinnen veel aandacht voor kwaliteit en professionaliteit is. Je krijgt de ruimte om hier actief een bijdrage aan te leveren.
Inschaling gedurende de opleiding is volgens beloningsbeleid JBZ en vindt plaats in functiegroep 45/50, afhankelijk van je opleidingsniveau.
Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.
Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

Op het Instagram account van de afdeling  Dialyse vang je alvast een glimp op van het team!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Interesse in deze vacature?
Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bastiaan Stap, unithoofd Dialysecentrum. Bastiaan is bereikbaar op telefoonnummer: 073-553 5025. 

Je cv en ‘motivatiebrief’ kun je versturen via het online sollicitatieformulier. 
Omdat wij altijd op zoek zijn naar Dialyseverpleegkundigen staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

  • Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)  is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Dialyseverpleegkundige i.o.
Nummer: 1581
Deadline: Zo spoedig mogelijk
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch,
Afdeling:
Hemodialyse Kliniek
Categorie: Verplegend & Verzorgend
Opleidingsniveau: Mbo 4, Hbo / Bachelor
Dienstverband: Bepaalde tijd
Uren per week: 32 tot 36 uur