IC verpleegkundige in opleiding

Wil jij werken binnen de acute zorg en specialistisch-verpleegkundige zorg bieden aan patiënten met levensbedreigende aandoeningen? Wij bieden jou de kans om de opleiding tot IC verpleegkundige te volgen!

De functie
Als Intensive Care verpleegkundige in opleiding word je opgeleid op een afdeling met een echte onderwijscultuur: we investeren continu in jouw vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je veelal on the job. Je start met de Basis Acute Zorg (BAZ) opleiding en volgt hierna de specifieke modules tot IC-verpleegkundige.

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je te werken op een breed georiënteerde IC, waar je alle facetten van het IC-vak leert kennen. Onze IC biedt plaats voor patiënten met hoge complexiteit, dit zorgt voor veel afwisseling en uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden. Nieuwsgierigheid zit in onze genen, binnen ons vakgebied zijn wij dan ook altijd alert op de laatste ontwikkelingen op het gebied van behandelmogelijkheden, techniek en innovatie.

Wanneer je bij ons start, begin je met een voorwerkperiode van ongeveer drie maanden. In die tijd heb je de kans om te ervaren hoe het is om op de IC te werken, de afdeling en je collega’s te leren kennen en krijg je een beeld van de verschillende patiënt categorieën.

Teamgeluk
Je komt terecht in een hecht team van 75 verpleegkundigen, een PA en 7 intensivisten. Een vitaal en gelukkig team vinden wij zeer belangrijk. Dit zie je bijvoorbeeld terug in ons ‘gezond door de nacht’ programma, waarbij medewerkers gedurende hun werkzaamheden ‘s nachts gebruik kunnen maken van verschillende faciliteiten (gezond eten, het doen van een powernap en het dragen van speciale ‘nachtdienstbrillen’). Ook werken wij met een flexibel rooster, met als uitgangspunt een goede balans tussen de werk- en de privé situatie.

Wil je ervaren hoe het is om bij ons te werken of twijfel je nog om te starten met de opleiding? Om kennis te maken met onze afdeling, kun je altijd een ochtend/middag meelopen. 

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een collega die zich wil blijven ontwikkelen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent bevlogen, hebt een positieve houding, een frisse blik en je bent betrokken. Verder:

- Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige.
- Je hebt werkervaring in een ziekenhuis. 

Wat bieden wij jou?
Een veilige leeromgeving waar jouw collega’s altijd bereid zijn om je te helpen met je opleiding en het leren op de afdeling. Gedurende de voorwerkperiode en de opleiding vindt inschaling plaats afhankelijk van je huidige functiegroep conform beloningsbeleid JBZ. Bij diplomering binnen de Intensive Care volgt inschaling in functiegroep 55 (minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Interesse in deze vacature?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer J. van Bussel, unithoofd IC, tel. (073) 553 2885. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling werving & selectie op telefoonnummer 073-553 8675 of stuur een bericht. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een STZ ziekenhuis dat samen met haar netwerkpartners zorg levert aan de inwoners van Den Bosch en omstreken, dat doen we met ongeveer 4500 collega’s. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.
 

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Titel: IC verpleegkundige in opleiding
Nummer: 2357
Deadline: doorlopende werving
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling:
RVE Intensive Care
Categorie: Verplegend & Verzorgend, Opleiding
Opleidingsniveau: Mbo 4, Hbo / Bachelor
Dienstverband: Voor de duur van de opleiding
Uren per week: 28 tot 36 uur