Intensivist (staflid)

De vakgroep Intensive Care van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft, in verband met vertrek van een van de collega’s, per 1 april 2023 een vacature voor een intensivist.

De vakgroep IC
De Intensive Care van het JBZ telt momenteel 16 bedden met op alle bedden beademings- en dialysefaciliteiten en voldoet aan de kwalificatie van een kern-IC volgens de kwaliteitsstandaard IC 2017. De vakgroep Intensive Care  bestaat uit 5 internist-intensivisten en 3 anesthesioloog-intensivisten, die het vak in de volle breedte uitvoeren. Jaarlijks worden er gemiddeld 900 patiënten opgenomen  met acute orgaanfunctiestoornissen vanaf de verpleegafdeling en de SEH, alsmede ook electieve postoperatieve patiënten na thoracale en abdominale chirurgie, waarbij onder andere gebruik gemaakt wordt van alle monitoring en therapeutische mogelijkheden zoals die van een state-of-the-art Intensive Care verwacht mag worden. Naast de zorg op de afdeling participeren de intensivisten in het reanimatieteam, SIT team en traumateam. Ook is er een nazorgpoli waarbij de langdurig beademde patiënten worden uitgenodigd voor een nazorggesprek.
De vakgroep verzorgt de IC stage voor AIOS Interne Geneeskunde, Heelkunde en SEH en daarnaast zijn er vijf ANIOS IC en een physician assistant werkzaam. Wetenschappelijk onderzoek staat hoog op de agenda, met 3 afgeronde promoties, en de researchafdeling met 2 researchverpleegkundigen participeert in meerdere investigator- en sponsor-driven onderzoek. Er is een informele sfeer op de afdeling met korte lijnen en oog voor elkaar.

Wat vragen wij? 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround intensivist met bovengemiddelde ambitie, communicatieve vaardigheden en affiniteit met opleiden. Interesse in wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling. Herken jij jezelf in de volgende competenties? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren! Je bent enthousiast, gedreven en een teamspeler. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Feedback geven en ontvangen zijn voor jou vanzelfsprekend. Belangrijke waarden in het team zijn: vertrouwen, respect, collegialiteit, duidelijke communicatie, humor en relativeringsvermogen.

Wat bieden we?
Na een selectieprocedure, die uitgevoerd wordt door de vakgroep en de vacaturecommissie van de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC), bieden wij jou een werkplek in een prachtig topklinisch opleidingsziekenhuis. Je krijgt een tijdelijke aanstelling in dienst van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in overleg voor vooralsnog de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling als staflid. Deze geschiedt conform AMS-regeling en (aanvullende) voorwaarden. Datum van in dienst treden zal in overleg vastgesteld worden.

Interesse gewekt?
Je reactie kun je tot en met 20 december 2022 richten aan mw. dr. S.A.G. (Linda) Kemink, voorzitter van de Bossche Specialisten Coöperatie. Jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Je wordt gevraagd referenties op te geven dan wel toestemming te verlenen referenties in te winnen.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met dhr. dr. K.S. (Koen) Simons of dhr. drs. F.N. Polderman, internist-intensivisten via het secretariaat IC op tel. (073) 5532447.  

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.  

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Intensivist (staflid)
Nummer: 2591
Deadline:
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling:
RVE Intensive Care
Categorie: (Para)medisch
Opleidingsniveau: Wo / MSc
Dienstverband: Bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband
Uren per week: 40 uur