Sportarts

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is de sportgeneeskunde in de volle breedte ontwikkeld, dit is vooral zichtbaar in het Sport Medisch Centra (SMC) van het JBZ.

(Top)Sporters met beweeg- en inspanning gerelateerde problematiek, maar ook patiënten met een chronische ziekte en COVID die meer willen bewegen zijn welkom in het SMC. Kwaliteit, klanttevredenheid, innovatie, resultaatgerichtheid en ondernemerschap zijn kernpunten binnen het SMC.

Het SMC JBZ verleent op twee locaties sportzorg aan alle sporters, van beginnende sporter tot topsporters maar ook aan mensen (met een chronische ziekte) die nog niet sporten maar dat wel willen gaan doen. De centra zijn integraal onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en vormt zijn eigen Resultaat Verantwoordelijke Eenheid.
De kracht van de centra is het bundelen van specifieke kennis op gebied van sport en beweging in een multidisciplinair team van specialisten van collega sportartsen, orthopeden en andere medisch specialisten, (sport)fysiotherapeuten, podotherapie, een bewegingswetenschapper, experts voeding en prestatiegedrag. Topsport zorg wordt geleverd aan diverse partijen zoals onder andere Team NL turnen en skateboarden, Basketball, Wielrennen, Voetbal, Hockey en Dans.

Het SMC JBZ is bovendien het expertisecentrum in de regio ’s-Hertogenbosch eo op het gebied van sportzorg. Die kennis dragen we graag over. Daarvoor verzorgen wij presentaties, workshops, scholing en bijscholing voor trainers, coaches en verzorgers van sportverenigingen, kaders en bestuurders van sportverenigingen en ook voor huisartsen en fysiotherapeuten.
 
 In verband met ouderschapsverlof binnen ons medisch team zoeken we een sportarts die ons team kan versterken in de periode augustus tot en met september 2022. Een periode van 2 maanden waarbij de voorkeur uitgaat naar 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden bestaan uit sportmedische onderzoeken, consulten en inspanningstesten.

Wat vragen wij?
  • je bent geregistreerd sportarts (of registratie vindt op korte termijn plaats).
  • je bent  klantgericht en weet met enthousiasme het Sport Medisch Centrum goed neer te zetten in de diverse contacten die je in- en extern hebt.
  • je bent een echte teamspeler en denkt graag mee in het verder leggen van relaties en aanbod van en ontwikkeling van het centrum.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie waarbij je de kans krijgt om een spilfunctie te vervullen in een overzichtelijke en dynamische organisatie. Uitbetaling vindt plaats conform AMS salarisschaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Kokshoorn, vakgroepvertegenwoordiger sportgeneeskunde, (073) 553 3553, op dinsdag t/m vrijdag of met Joost vd Mortel, manager bedrijfsvoering via (073) 553 3553 of 06 3038 5024.  Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 1 juli versturen via het online sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op 5 of 7 juli.

Disclaimer:
  • Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure
  • Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
     
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een STZ ziekenhuis dat samen met haar netwerkpartners zorg levert aan de inwoners van Den Bosch en omstreken, dat doen we met ongeveer 4500 collega’s. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine


 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Sportarts
Nummer: 2434
Deadline:
Locatie: Henri Dunantstraat 20, 5243 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling:
RVE Diagnostiek en Sportgeneeskunde
Categorie: (Para)medisch
Opleidingsniveau: Wo / MSc
Dienstverband: Bepaalde tijd
Uren per week: 32 uur