Verpleegkundige loopbaanreis

Durf jij de uitdaging aan om je breed te verdiepen, ontwikkelen en specialiseren als verpleegkundige?

Wij zoeken energieke, veerkrachtige en ambitieuze verpleegkundigen die zelf de regie nemen over hun loopbaanreis!

Als verpleegkundige loopbaanreiziger krijg je de mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen:

  • Verdiepen in diverse specialisaties
  • Oriënteren op verschillende klinische afdelingen
  • Ruimte voor ontwikkelen in je persoonlijke talenten
  • Verdieping van klinische expertise
  • Multidisciplinaire samenwerking in en buiten het ziekenhuis
Als loopbaanreiziger in het JBZ  gaan we samen met jou in gesprek  om te onderzoeken wat bij je past. Jij bent in de regie, stippelt samen met je leidinggevende je pad uit op basis van ambitie, opleiding en ervaring. Na je inwerkperiode draag je als verantwoordelijk verpleegkundige bij aan het verpleegkundig proces, EBP werken en professioneel klinisch redeneren. Je hebt op de afdeling een buddy die je begeleidt, een mentor waarmee je kunt sparren en kiest de leermodules die jij nodig hebt om je te ontwikkelen. En…
Je krijgt er bijna 1300 superleuke en enthousiaste verpleegkundige collega’s bij!

We oriënteren graag samen met jou welke reis voor jou passend is. Waarom? Gewoon, omdat jij ertoe doet!

De functie
De klinische afdelingen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn volop in beweging. Vanuit de focus op gezondheidswelzijn met thema’s als eigen regie van de patiënt, zorg in de laatste levensjaren, (ont)regel de zorg, vitaliteit van medewerkers zijn er veel ontwikkelingen in het JBZ. Dit zorgt voor een werkomgeving waar beroep wordt gedaan op een intensieve samenwerking met iedereen uit het zorgnetwerk. 

Verpleegkundigen op waarde geschat
In het JBZ is de praktijk zodanig vormgegeven dat een onderscheid tussen een mbo-opleiding en hbo-opleiding ook echt in de praktijk merkbaar is. De verpleegkundigen hebben ieder een goed uitgewerkt hbo of mbo profiel met een bijbehorende functieomschrijving en inschaling.

Het profiel
Je hebt de opleiding tot verpleegkundige afgerond op mbo of hbo niveau. Je weet je ervaring in het verleden in te zetten voor de patiënt. Ziekenhuis (stage)ervaring is een pré. We vinden het belangrijk dat je zelf de regie neemt. Je staat open om te leren en jezelf te ontwikkelen en draagt ook graag bij aan ontwikkeling van anderen. Het geven en ontvangen van feedback vind je vanzelfsprekend. Je hebt een positieve instelling en bent communicatief sterk. Je staat stevig in je schoenen en durft op te komen voor jouw professionele visie en expertise. Je bent een teamplayer op alle niveaus!

Interesse in deze vacature?
Wij raken graag met jou in gesprek!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan van der Ven, adviseur P&O of Marlou Smeelen, Adviseur Mobiliteit via 073 – 553 3939. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling werving & selectie op telefoonnummer 073-553 8675 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-83190674.

Je cv en 'motivatiebrief' kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Wij nemen dan telefonisch contact met je op voor nadere kennismaking. 

Als je een duidelijke voorkeur voor een bepaalde specialisatie hebt waarvan een vacature gepubliceerd is, dan kan je via de link in die vacature solliciteren.  

  • Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)  is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine

Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Verpleegkundige loopbaanreis
Nummer: 62
Deadline: Zo spoedig mogelijk
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch,
Afdeling:
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Categorie: Verplegend & Verzorgend
Opleidingsniveau: Hbo / Bachelor, Mbo 4
Dienstverband: Bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband
Uren per week: In overleg

Heb je vragen m.b.t een vacature?

Stuur ons een whatsapp

Of bel:
073-553 8675

Let op: inhoudelijke vragen kun je rechtstreeks aan de vacaturehouder stellen. De contactgegevens staan vermeld in de vacaturetekst.