Verpleegkundige (open sollicitatie)

Ben jij een klinisch verpleegkundige en wil je meer uit je loopbaan halen?
Maar weet je nog niet precies hoe, wat of waar? Samen vinden we de beste plek voor jou!

 
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is een topklinisch ziekenhuis dat continu in beweging is. Onze medewerkers bewegen met ons mee. Als verpleegkundige bij het JBZ heb je dan ook ontzettend veel mogelijkheden om te verdiepen in specialisaties of juist te verbreden. 
 
Wat past op dit moment het beste bij jou? Waar ga jij je het meest ‘thuis’ voelen?
Laten we dat samen gaan uitzoeken!
 
Vrijblijvend gesprek
Heb jij al ervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis?
Dan komen we graag met jou in gesprek. Samen bespreken we jouw ervaring, ambitie en wensen. We gaan samen op zoek naar de beste plek voor jou.
 
Reageer snel door op de “solliciteer” knop te klikken en laat je contactgegevens achter.  
Een cv en motivatiebrief toevoegen is handig, maar niet noodzakelijk. Wij nemen telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend gesprek met een P&O adviseur. 
 
Nog geen ziekenhuiservaring?
Ben jij een startende verpleegkundige of een gediplomeerd verpleegkundige zonder ziekenhuiservaring? Dan is onze verpleegkundige loopbaanreis misschien wel iets voor jou. Reageer dan snel op deze vacature, zodat wij je kunnen bellen voor een vrijblijvende gesprek. 
 
Eerst nog een vraag?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlou Smeelen, adviseur P&O, via 073-553 8343, of Petra Kuulkers, adviseur P&O, via 073 – 553 6159. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Kim Koesen, Laura Theunissen of Sharon Schapendonk van de afdeling werving & selectie op telefoonnummer 073-553 8675 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-83190674.
 
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 
 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Verpleegkundige (open sollicitatie)
Nummer: 1613
Deadline: Zo spoedig mogelijk
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch,
Afdeling:
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Categorie: Verplegend & Verzorgend
Opleidingsniveau: Hbo / Bachelor, Mbo 4
Dienstverband: In overleg
Uren per week: In overleg

Heb je vragen m.b.t een vacature?

Stuur ons een whatsapp

Of bel:
073-553 8675

Let op: inhoudelijke vragen kun je rechtstreeks aan de vacaturehouder stellen. De contactgegevens staan vermeld in de vacaturetekst.